Bel direct:

 06-22910084

Introductie

Soms heb je van die klussen of klusjes waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren.
Of heeft u het gereedschap niet.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabricage van kozijnen, ramen en deuren, op maat incl. glas, het leggen van een laminaat- of parketvloer, het opknappen van de badkamer of toilet, een verlaagd plafond aanbrengen, het plaatsen van een gipswand, enz., groot en klein schilderwerk, maar ook het onderhoud van uw boot.
Renssen Klusbedrijf bestaat al vele jaren en beschikt daardoor over uitgebreide ervaring en vele referenties.
Afhankelijk van de soort opdracht,werk ik samen met gespecialiseerde bedrijven die onderdelen tegen zeer concurrerende prijzen leveren (e.e.a. uiteraard in overleg met u als opdrachtgever .)
Indien u zelf als opdrachtgever een klus samen met mij wilt doen is dat in overleg mogelijk. Vanzelfsprekend bespaart u hiermee aanzienlijk op de kosten.

Renssen Klusbedrijf is vakkundig en betrouwbaar;de kwaliteit van het werk is alles bepalend voor u,maar ook voor mij.
Ik heb een opleiding in houtbewerking en interieurbouw met goed gevolg voltooid en bezit de desbetreffende diploma’s.
U kunt vol vertrouwen( ook bij dagelijkse afwezigheid) de werkzaamheden door mij laten uitvoeren (desbetreffende referenties mogelijk).
Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen en gereedschap. Bij schuren bijvoorbeeld vindt professionele stofafzuiging plaats.

Contact
Renssen Klusbedrijf
P. Renssen

Kadijk 25
2861 CL Bergambacht


06-229 100 84
info@renssenklusbedrijf.nl


Rabobank: 11 35 65 488
KvK: 24387379